Zbor članov in srednja skupina

11.09.2020

Spoštovani!

 

Slovensko društvo za skupinsko analizo Vas v petek 11. septembra 2020 vabi na zbor članov in srednjo skupino, ki bo v predavalnici Centra za mentalno zdravje (CMZ) na Grablovičevi ulici 44a. Študentski dom Poljane nas je obvestil, da v njihovih prostorih zaradi prenove žal ne bo več mogoče izvajati naših rednih petkovih srečanj in srednje skupine. O lokaciji prihodnjih srečanj se bomo dogovorili v kratkem. Veseli bomo tudi vaših predlogov.
Ker so trenutne epidemiološke razmere še vedno naklonjene tudi fizičnim srečanjem, smo se odločili, da srečanje organiziramo tako, da se srečamo osebno. Poskrbeli bomo, da bodo stoli na zadostni varnostni razdalji. Na srečanje pridite zdravi, v prostor prosim vstopite z masko in si razkužite roke, saj s tem varujemo drug drugega. Med programom se lahko dogovorimo, da bomo ob ustrezni razdalji brez mask. Upam, da razumete da v teh razmerah, ne bomo organizirali tradicionalnega okrepčila in osvežila. 
V kolikor razmere ne bodo več naklonjene osebnim srečanjem, bo zbor članov in srednja skupina organizirana na ZOOM-u. Ker se epidemiološka slika lahko hitro poslabša, bo srečanje v tem primeru organizirano po istem programu in urniku na ZOOM-u. V kolikor bi prišlo do sprememb, vas obvestimo do četrtka zvečer.

 

Program srečanja: 

 

15.00h – 16.30h:
Srednja skupina
Vodita Breda Leban in Nada Perovšek Šolinc

 

16.45h – 18.15h:
Zbor članov

1. Uvodni pozdrav
2. Potrditev sklepčnosti
3. Izvolitev teles za delo zbora članov
4. Poročilo predsednice o delovanju SDSA v letu 2019
5. Poročilo finančnega poslovanja SDSA v letu 2019
6. Poročilo nadzornega odbora
7. Poročilo častnega razsodišča
8. Poročilo o delovanju ISAL v letu 2019
9. Potrditev in sprejem poročil
10. Volitve novega sveta ISAL in imenovanje direktorja/ce
11. Predstavitev ideje nakupa lastnih prostorov
12. Razno (teme rednih strokovnih srečanj, tema in lokacija bienalne delavnice...)

 

Jožica Petek, predsednica SDSA 
Prisrčno vabljeni in kmalu nasvidenje!