Strokovno srečanje na ZOOM-u

15.05.2020

 

Spoštovani!
 
skrb za javno in osebno zdravje nam še vedno preprečujejo, da bi se lahko srečali osebno. V maju teden kasneje kot običajno, pripravljamo strokovno srečanje za člane SDSA. Tako kot aprila organiziramo na mestu srednje skupine diskusijsko skupino na ZOOM-u. V majsko srečanje vključujemo tudi seminarski del, kjer se nam bo pridružil beograjski kolega Stefan Cerovina, ki je skupaj z ustanoviteljicama Marino Mojović in Jelico Satarić, vključen v projekt “Reflective Citizens”“Reflective Citizens” je skupinsko analitični projekt, ki teče že tretje desetletje in se je rodil iz terapevtskih skupnosti in je prerasel meje psihiatričnih bolnišnic in živi v družbeni skupnosti, kjer prebivajo razmišljujoči državljani. Pred kratkim je bilo organizirano prvo takšno srečanja na spletu, kjer je na mednarodni delavnici sodelovalo več kot 140 razmišljujočih državljanov. Za uvod in v diskusiji se nam bosta verjetno pridružili tudi ustanoviteljici Marina in Jelica. 
 
Vabimo vas, da se nam pridružite v petek 15. maja 2020 ob 15.00 na ZOOM-u.

Program
15.00 - 16.30 
Stefan Cerovina -  "Reflective Citizens"

16.45 - 18.15 
diskusijska skupina 

Spodaj je vabilo za seanso. Na seanso se lahko priključite nekaj minut pred začetkom s klikom na link, saj bo virtualna soba odprta in tako tudi preizkusite delovanje vaših naprav, če z Zoom-om še niste najbolj vešči. 
 
Topic: SDSA - STROKOVNO SREČANJE IN DISKUSIJSKA SKUPINA
Time: May 15, 2020 03:00 PM Europe/Ljubljana

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 814 8088 3521
 
V priponki so navodila, kako se pridružite video konferenci. To lahko storite s katerokoli napravo, ki ima kamero; osebni računalnik, prenosnik, tablica ali pametni telefon.  

 
Prisrčno vabljeni in kmalu nasvidenje!