Redno strokovno srečanje SDSA

12.06.2020

Spoštovani!


Slovensko društvo za skupinsko analizo Vas v petek 12. jujija 2020 vabi na redno strokovno srečanje. Ker so trenutne epidemiološke razmere razmeroma naklonjene tudi fizičnim srečanjem, smo se odločili, da srečanje organiziramo v našem običajnem prostoru srečevanja, dnevnem prostoru Študentskega doma Poljane, Poljanska cesta 59, Ljubljana. Po nekaj mesečnem premoru se je vodstvo študija skupinske analize odločilo, da spet organizira tudi srednjo skupino. Poskrbeli bomo, da bodo stoli na zadostni varnostni razdalji. Na srečanje pridite zdravi, v prostor prosim vstopite z masko in si razkužite roke, saj s tem varujemo drug drugega. Med programom se lahko dogovorimo, da bomo ob ustrezni razdalji brez mask. Upam, da razumete da v teh razmerah, ne bomo organizirali tradicionalnega okrepčila in osvežila. 
V kolikor razmere ne bodo več naklonjene osebnim srečanjem, bo strokovno srečanje in srednja skupina v jeseni organizirana na ZOOM-u. Za junijsko srečanje je malo verjetno, da bi prišlo do sprememb, vendar ker se epidemiološka slika lahko hitro poslabša, bo srečanje v tem primeru organizirano po istem programu in urniku na ZOOM-u. V kolikor bi prišlo do sprememb, vas obvestimo do petka dopoldne.  
Svojo udeležbo prosim potrdite do četrtka 11. junija, da vemo koliko vas lahko pričakujemo zaradi postavitve stolov v ustrezni razdalji. 
 
 
Program srečanja:

15.00h - 16.30h:
Skupinska analiza v času epidemije in socialne izolacije
diskusijo vodi Vladka Stamos
 
 
16.45h – 18.15h:
Srednja skupina
vodita Breda Leban in Nada Perovšek Šolinc 
 
Prisrčno vabljeni in kmalu nasvidenje!