Diskusijska skupina na ZOOM-u

10.04.2020

Spoštovani!

 

glede na trenutno epidemiološko stanje v državi in okoli nas ni za pričakovati, da  se bodo razmere v kratkem  normalizirale. Zato smo prestavljen Zbor članov ponovno prisiljeni prestaviti v negotovo prihodnost. Smo pa v zvezi s tem razmišljali, da bi bilo dobro vzdrževati socialno bližino sedaj, ko smo fizično ločeni. Zdravstvena kriza ne bi smela postati tudi kriza komuniciranja med nami. Gotovo si imamo kaj povedati, podeliti med seboj. Spraševali smo se, kako bi se lahko člani in ostali sodelujoči na rednih mesečnih srečanjih SDSA povezali v teh izrednih razmerah.  

 

Zato vas vabimo, da se nam pridružite v petek 10. aprila 2020 ob 16.45 na spletni diskusijski skupini na ZOOM-u v času, ki je drugače namenjen naši redni srednji skupini. 

 

Skupino bosta moderirala Barbara Čibej Žagar in Iztok Prosen. 

 

Spodaj je vabilo za seanso. Na seanso se lahko priključite nekaj minut pred začetkom s klikom na link, saj bo virtualna soba odprta in tako tudi preizkusite delovanje vaših naprav, če z Zoom-om še niste najbolj vešči. 

 

Topic: SDSA - DISKUSIJSKA SKUPINA

Time: Apr 10, 2020 04:45 PM Europe/Ljubljana

 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/106468431

 

Meeting ID: 106 468 431

 

V priponki so navodila, kako se pridružite video konferenci. To lahko storite s katerokoli napravo, ki ima kamero; osebni računalnik, prenosnik, tablica ali pametni telefon.  

 

Na spletni strani smo pripravili tudi nasvete, za tiste, ki bi razmišljate o skupinah na spletu. Do njih lahko dostopate med obvestili ali s klikom na link. Priporočamo, da jih preberete. Za dodatne nasvete in tehnično pomoč se lahko člani obrnete na društvo, na naš email ali telefon. V kolikor bo v naši moči vam bomo z veseljem pomagali. 

 

ostanite zdravi in močni, kot so nazdravljali naši starodavni predniki; 

OSTI JAREJ!

 

Prisrčno vabljeni in kmalu nasvidenje! 

 

SDSA